Nepřehlédněte

Zetor 7745

rok výroby 1991, 2577 Mth Traktor od...Více»

Claas Dominator 85

 rok výroby 1979, motor Perkins 120 PS,...Více»

Zetor 7745

rok výroby 1993,motor 2977 Mth, čelní...Více»

Zetor 7711

rok výroby 1991,motor 2873 Mth,čelní...Více»

Zetor 3340

rok výroby 1996,motor 2790...Více»

Zetor 10540

rok výroby 1996, motor 5100 Mth,převodovka...Více»

Zetor 5245

rok výroby 1991,1939 Mth Stroj od...Více»

Claas - obilní lišty

 nabízím použité obilní lišty na...Více»

Shrnovač V&N

shrnovač, Voogel&Noot, záběr 3m, velmi...Více»

Fendt 720

rok výroby 2014, motor 200 PS - 5400 Mth,...Více»

Claas Dominator 78 S

rok výroby 1986, motor Perkins 120 PS - 3030...Více»

Kubota M 6040

Cabrio 4x4,rok výroby 2011, motor Kubota 66...Více»

SC 301C

čelní...Více»

Claas Dominator 80

rok výroby 1974, motor 6 válců Perkins 105...Více»

SD 260 C

Disková sekačka, s kondicionérem, pracovní...Více»

Vynášecí deska na Dominator 56

Nepoužitá vynášecí...Více»

Zetor 8540

 rok výroby 1995,4900 Mth, čelní...Více»

PÖTTINGER Synkro 4003 K

rok výroby 2011, radličkový podmítač,...Více»

SM 820

disková zadní sekačka píce, výroba...Více»

SD-260

Diskový žací stroj, výrobce strojírny...Více»

OVLAC LB 4-120/95

Obracecí čtyřradličný pluh, automatické...Více»

Sběrací vůz LELY

Sběrací vůz LELY -Dechentreiter, rok...Více»

Zetor 6245

Zetor 6245, rok výroby 1985, motor 3367...Více»

Claas LEXION 660 AC

rok výroby 2010, motor CAT 355 PS - 1800 Mth...Více»

SIP PRP-3

 sběrací vůz, objem korby 25m3,...Více»

Claas EVROPA

rok výroby 1962, diesel motor Perkins 45 PS,...Více»

Zetor 7245

Zetor 7245, rok výroby 1988, motor 3254...Více»

Danfoss Hydropojezd

Hydromotor a čerpadlo hydropojezdu, určení...Více»

Vogel&Noot Terra Flex 300

rok výroby 2013, záběr 3m,předváděcí...Více»

Fiatagri Hesston 5670

 rok výroby 1992, lis na kulaté...Více»

 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy našich webových stránek, zpracováváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Správcem je společnost OKOM-TECH s.r.o. Provozujeme webové stránky:

www.okom-tech.cz

www. agrobazar-strouhal.cz

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Přijímáme a udržujeme veškerá možná technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů. Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií.

 

Právo na informace

Na požádání vám OKOM-TECH s.r.o. podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud by navzdory našim snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravíme. Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mail: info@okom-tech.cz

 

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a že: budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu, plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů, umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

 

 Získávání a zpracování osobních údajů

 Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

 

·         Poskytování služeb, plnění smlouvy

Vaše osobní údaje (kontaktní údaje, fakturační údaje) nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. tvorbě poptávek a nabídek našich, služeb uzavření pracovní smlouvy). Pokud jste naším obchodním partnerem, zákazníkem, dodavatelem nebo osobou u něj zaměstnanou či s ní jinak spolupracující, může společnost zpracovávat Vaše osobní údaje, protože společnosti to ukládá zákon, nebo se jedná o údaje, které nezbytně musí mít, abychom byli schopni vyřídit, uzavřít nebo plnit smlouvu, kterou jste s námi uzavřeli anebo se jedná o oprávněný zájem společnosti (např. přímo v zájmu společnosti posílat zákazníkovi obchodní sdělení). Tyto údaje společnost zpracovává zejména z důvodu právě plnění zákonných povinností, nebo zajištění fungování společnosti resp. z důvodu realizace oprávněného zájmu společnosti. Mezi tyto činnosti patří zejména zajišťování obchodní komunikace a zajišťování obchodních jednání společnosti, vedení účetnictví a vyúčtování za služby, ochrana našich práv a uplatňování našich nároků, jednání s orgány veřejné moci, evidence našich obchodních partnerů či zákazníků, evidence obchodních případů, evidence dokumentace k našim výrobkům, propagace společnosti, informování o marketingových akcích, apod.

·         Vedení účetnictví

Jste-li našimi zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. 

  • Zaměstnání

Pokud se rozhodnete, že nám zašlete nebo poskytnete Váš životopis, uchováme si jej pouze pro dané výběrové řízení a do doby obsazení dané pozice. Pokud nám jej zašlete bez specifikace konkrétní pozice nebo výběrového řízení, ponecháme si takový životopis po dobu 1 roku. V případě, že budete mít zájem, abychom si Váš životopis uchovali déle, neváhejte nám tyto informace sdělit ve svém e-mailu, dopisu nebo přímo v životopisu. Všechny informace obsažené v životopisu bez Vašeho souhlasu nikam dále neposkytneme.

 

·         Fotografie a video záznamy z pracovního prostředí.

Fotografie nebo videa používáme pro tvorbu propagačních materiálů a webových stránek. Video záznam slouží návštěvníkům webu ke zhlédnutí. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu.

 

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

 

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování.  V takovém případě budeme postupovat v souladu s nařízením o GDPR.

 

Předávání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na územní EU.

 

Mlčenlivost

Dovolujeme si vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@okom-tech.cz.

 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

 

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

  • Právo na omezení zpracování 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování.

 

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování.

 

·        Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

 

·        Právo na výmaz (být zapomenut)

 Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

 

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

 

·         Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

 

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

·         Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

 

E-maily články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud náš zákazník ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu.



 

Přívěsy a návěsyTraktorySamochodné, nesené a závěsné řezačky píce a kukuřicePluhyPícninyRotační a diskové sekačkySběrací vozyObraceče píceShrnovače píceLisy na kulaté balíkyLisy na hranaté balíkyBaličkyRozmetadlaSecí stroje a secí kombinacePostřikovačeBramboryKombajn na bramboryTřídiče bramborSázeče bramborNakladače a bagryFekályAutomobilyNáhradní dílyOstatníVyvážecí technikaKombajny jiné značkyPneumatiky, kola, disky